Close
Dagje mee dansen in de storm

Dagje mee dansen in de storm

Al een hele tijd liep ik rond met het idee om te gaan ploggen. Nu eindelijk kwam het ervan. Kijken jullie een dagje mee? Dansen jullie een dagje mee door de storm?

project-life-10

Deze plog heb ik gemaakt op maandag 8 februari. Om 8.30 had ik mijn wekker gezet. Rond 9.19 ben ik uit bed gegaan.

Image-1

’s Ochtends wanneer ik uit bed kom sla ik altijd eerst mijn Flow kalendertje om naar de goede dag. Vaak mooie quotes om de dag mee te beginnen!

Image-1-24

Toen ik beneden kwam heb ik eerst een deeg gemaakt voor een brood.

project-life-11

Wanneer het deeg klaar was, was het tijd om een ontbijtje maken en opeten. Ik ontbijt elke ochtend met yoghurt met muesli. Mijn do nut worry mok mag natuurlijk niet ontbreken!

project-life-12

Normaal komen mijn opa en oma op dinsdag schoonmaken bij ons in huis, maar omdat dinsdag de mevrouw van het Intensive Home Treatment team kwam hebben we dit verplaatst. Ze waren dus op maandagochtend bij ons om schoon te maken. We beginnen altijd met een kopje thee/koffie.

Image-1-2

Tijd om de was te doen! Moet ook gebeuren hè? :-)

project-life-14

Na de was was het tijd om de vaatwasser leeg te maken. Van die dingen hè… Moet allemaal gebeuren. Van die klusjes in huis.

Image-1-3

Tja… Het brood was niet helemaal gelukt! :-( Ineens stond de kamer blauw en het stonk enorm. Er was duidelijk iets mis gegaan. Aangebrand aan de onderkant… Experiment mislukt.

Image-1-6

Image-1-21

Rond 11 uur ben ik even met de hond naar buiten geweest. Oefenen, oefenen, oefenen!

Image-1-4

Image-1-11

Aangezien het brood was mislukt moest ik een broodje halen bij de bakker. De hond was nog mee, dus hij moest eventjes aan de boom wachten. Vindt ‘ie volgens mij niet zo heel erg. Hij blijft keurig zitten (precies zoals ik hem achterlaat… Hij gaat niet liggen, tenzij ik hem laat liggen voordat ik weg ga).

Image-1-8

De was was ook weer klaar! Alles eventjes ophangen.

Image-1-5

Toen de was op had gehangen keek ik eventjes door mijn boekje met quotes van Winnie de Poeh. :-) Leuk is dat!

Image-1-22

Ook hielp ik mijn opa en oma nog een beetje met schoonmaken. Ik stofte mijn kamer.

Image-1-10

Rond 12.00 schreef ik even een stukje in mijn dagboek. Ik doe mee met een journaling 10 daagse. Heel erg leuk! Je krijgt elke dag een beginnetje en dan kun je daar zelf mee doen wat er bij je opkomt. Heel leuk en fijn om te doen.

project-life-16

Tijd om te lunchen! Mamma was inmiddels ook weer thuis en we hebben samen gegeten. Het mislukte brood was overigens nog best lekker! Lekker knapperig aan de buitenkant (niet de onderkant, want die was dus verbrandt) en heerlijk van binnen. We hebben er nog wat kleine stukjes afgebroken en opgegeten. Lekker!

Image-1-9

Na de lunch wandelen we altijd met de hond. We hebben ongeveer 45 minuten gewandeld.

Image-1-12

Aangezien ik deze plog op maandag heb gemaakt komen ook de weekboodschappen erin voor. Eens per week gaan we naar een winkel hier in de buurt om onze weekboodschappen te doen. We hebben ook een winkel op ongeveer 100 meter afstand (ook een jumbo trouwens), maar hier zijn we niet zo tevreden over. Deze is veel fijner, dus nu rijden we hier eens per week eventjes heen.

project-life-15

Bij thuiskomst was het weer tijd om koopzegels te plakken, hahaha. Ik liep zo’n drie weken achter. Ben nog steeds niet helemaal bij, maar we hebben 1 boekje vol! :-D

project-life-13

Na het boodschappen doen was ik erg moe. Ik ben even in bed gaan lezen. Over dit boek komt binnenkort een review op mijn blog!

Image-1-13

Helaas was m’n concentratie niet zo lang zo goed om te kunnen lezen, dus toen ben ik naar beneden gegaan en ben ik vlogs gaan kijken op de iPad. Dat kost minder energie en vergt minder concentratie.

Image-1-14

Nogal crappy foto, maar vlak voor het eten printte ik de foto’s voor mijn Project Life van afgelopen week eventjes uit.

Image-1-20

We aten wraps! Lekker! Hadden we al lang niet meer gehad. Gevuld met groenten en vega gehakt. Oh, en taco saus.

Image-1-23

Tja, en na het avondeten is het weer tijd om met de hond te wandelen. Ongeveer een half uurtje deze keer. Code geel! Het stormde erg!

Image-1-15

Fijn gedanst in de storm *ahum*.

Image-1-18

Image-1-17

De rest van de avond keek ik wat TV en liep ik achter Meneer Konijn om hem te stoppen met knagen aan dingen waar hij niet aan mocht knagen. :-)

Rond 22.00 ging ik slapen.

Vond je het leuk om een plog van mij te zien? Zou je het vaker willen zien? Met meer foto’s? Of juist minder? Met wat meer uitleg over hoe dingen voor mij zijn? Hoe dingen gaan? Of is het zo prima? Helemaal schrappen en nooit meer doen? Ik hoor het graag! :-)

Liefs

 

7 thoughts on “Dagje mee dansen in de storm

  1. Jammer dat het brood verbrand was! Gelukkig heb je er nog wat goede stukjes vanaf kunnen eten. Zelfgebakken brood is zó lekker! Goed dat je blijft oefenen met naar buiten gaan met de hond. Haha, het was echt dansen in de storm zo te zien! Lief trouwens dat jouw opa en oma komen helpen om schoon te maken. :)

  2. erg leuk om te zien, en ik hoop dat je ze nog vaker gaat maken want ik heb er echt met plezier naar gekeken en gewoon houden zoals je het nu doet is super leuk

  3. Wat leuk een plog. Zo leer ik je nog meer kennen :-). Wat jammer van het brood trouwens! En met dansen in de storm is niks mis :-).

  4. Heel leuk! Goed gekozen beelden die het verhaal heel mooi ondersteunen en er een extra dimensie aan geven. Speels ook. Zeker iets om vaker te doen, als jij er ook van hebt genoten tenminste…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: