Close
Bunny update #3: verrassing

Bunny update #3: verrassing

Mijn vorige bunny update dateert alweer van 31 juli 2015. Dat is al lang geleden! Natuurlijk is Meneer Konijn sindsdien nog wel verschenen op mijn blog, maar een speciale post over hem is er sindsdien niet meer geweest. Het is nu echt wel weer eens tijd voor een bunny update! :-) 

Met Meneer Konijn gaat alles helemaal goed! Hij huppelt veel in het rond, hij valt elke ochtend zijn brokjes aan alsof hij in geen jaren te eten heeft gehad en hij geeft 100 kusjes wanneer ik mijn hand bij hem in de buurt hou. Meneer Konijn doet het eigenlijk gewoon helemaal prima.

De vorige keer dat ik een bunny update plaatste was het nog wat makkelijker foto’s maken van Meneer Konijn. Hij zat toen nog wel eens stil. Nu is hij jongvolwassen en HEEL actief. ;-) Maar het is me toch een klein beetje gelukt.

IMG_5877

IMG_5883

meneer-konijn

IMG_5885

IMG_5875

Bunny butt!

In de vorige bunny update schreef ik ook al over het vinden van een vriendinnetje voor Meneer Konijn. Dit heeft heel lang geduurd, I know. Hij is inmiddels bijna een jaar oud en heeft nog geen vriendinnetje. Zielig! :-( Dit kwam eigenlijk puur door mijn angst dat het niet goed zou gaan. De angst dat ik niet goed genoeg voor ze zou zorgen. De angst dat het hok niet groot genoeg zou zijn etc. etc. etc. Maar goed…

Toen was ik dus pas in de stad…… En je raadt het al… :-) Ik besloot toch eindelijk mijn diep gekoesterde wens uit te laten komen. ;-) Tenminste, dat hoop ik. Er woont hier nu nog een lief konijntje! Ze kunnen nu natuurlijk nog niet bij elkaar, omdat Meneer Konijn pas komende week gecastreerd wordt en omdat het nieuwe konijntje nog erg klein is en ik wilde haar graag eerst even laten wennen aan ons huis voordat ze bij Meneer Konijn in het hok mag.

Ik wil jullie dus graag voorstellen aan: Mini!

IMG_5848

IMG_5846

IMG_5862

IMG_5863

IMG_5868

Lief hè? Ze weegt nu 331 gram. Mini dus.

Ik hoop dat het goed zal gaan tussen Meneer Konijn en Mini.

Liefs

 

35 thoughts on “Bunny update #3: verrassing

 1. Bij mij doen de meeste foto’s het niet, jammer maar goed ;) Wat leuk dat je er een konijntje bij hebt! Ik twijfel er niet aan dat je goed voor ze zult zorgen, dat kun jij best! Veel plezier van ze! Xoxo

 2. Ik kan me helemaal voorstellen dat meneer Konijn als een blok valt voor Mini ;-) Eerst maar even laten castreren dus…

 3. Wat leuk! Mijn konijn is nu bijna 4, en haar vriendje is begin winter overleden :( Ik moet dus weer op zoek naar een vriendje voor haar.

  Meneer Konijn heeft trouwens echt een heel ondeugend koppie, lief!

 4. Oh wat is ze klein!
  Maar zo lief!!

  Echt, ik hoop dat er een mooie vriendschap tussen de twee zal bloeien.

  Geniet van je twee konijntjes!

 5. Deze blogpost heeft echt mijn hele dag beter gemaakt haha! Zo ontzettend schattig! 😍
  Geniet ervan! & hopelijk worden het de beste vriendjes ooit!

 6. O mijn god Kim, ik smelt helemaal weg! Die foto’s van Meneer Konijn zorgden daar al voor, maar bij dat kleine bruintje was mijn self control helemaal naar de haaien. Geniet ervan!

 7. Wat leuk! Wat zien ze er allebei lief uit :D
  Ik hoop ooit ook een vriendje te vinden voor Fluffy Bunny, maar Fluffy wordt al boos als ik met m’n hand in haar hok kom…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: