Close
Bullet Journal setup 2017

Bullet Journal setup 2017

Vandaag laat ik jullie zien hoe mijn bullet journal voor 2017 er nu uitziet. :-) Wil je meer weten over de bullet journal? Lees dan Lisanne’s artikel over de bullet journal.

Liefs

14 thoughts on “Bullet Journal setup 2017

 1. Ah leuk dat je dat weer gaat doen. Vind het er altijd erg leuk uit zien als ik het bij mensen zie, voor mezelf is het wat te chaotisch. Ik had mn agenda waarin ik lijstjes maakte als ik dat nodig vond.. komend jaar een andere agenda (kleiner) vind dat nu al wennen een agenda zonder lijstjes.

  Veel succes komend jaar met je bulletyournal, leuk ook dat je er zoveel plezier in hebt!

  1. Ik heb naast deze ook nog een “gewone” agenda. Anders is het inderdaad niet overzichtelijk genoeg, vind ik ook. In mijn gewone agenda staan afspraken bijvoorbeeld. Hierin meer taken, to do’s etc.

   Ik merk dat ik het “dubbele” wel fijn vind. Het overzichtelijkst. :-)

   Goed dat jij lekker een manier kiest die voor jou goed werkt! Succes!

  1. Ohhhh nee! Dat mag je niet zeggen! :-D Dat dacht ik namelijk ook. Maar het is simpel, echt! Vooral als je er een hebt met stipjes, zoals ik. Dat vind ik fijn, dan tel je gewoon de hokjes uit en dan klopt het altijd. Nou ja, “altijd”, ik heb al behoorlijk wat foutjes gemaakt. Daar heb je van dat spul voor waarmee je het weg kan halen ;-)

 2. Wat leuk gedaan! Ik ben ook begonnen in een nieuw boekje en heb er wat lijsten in gezet die ik nog niet eerder heb gebruikt. Ben nog op zoek naar verdere inspiratie, als ik dit zo zie bij jou krijg ik meteen zin om verder te gaan!

 3. Vind een bulletjournal een erg leuk idee, maar voor mij is het toch te chaotisch. Nou ja, dat niet helemaal… Het is meer dat ik dan te veel wil gaan doen. Een agenda en een planbord werken voor mij beter. :)
  Overigens vind ik het wel heel leuk en creatief om te zien! Je activity trackers zouden wel wat voor mij zijn trouwens, haha. En Kim, ik vind het ook ontzettend dapper dat je vlogs/video’s maakt en deze online zet. Ik zou het niet durven. ;)

 4. Wat tof dat je dit helemaal zelf maakt. Ik ben daar vrees ik te lui voor, dus heb The Happiness Planner gekocht. Wel heb ik nog extra blanco papier aangeschaft om lijstjes, doelen en ideeën op te kunnen schrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: