Close
20 jarig!

20 jarig!

Hoera hoera! Vandaag ben ik jarig! Ik word 20 jaar. :-) Geen tiener meer, ahhh. Nu ben ik echt oud. Toch? Moet ik me nu ineens heel volwassen gaan gedragen? Nee toch?

Gister heb je al kunnen lezen welke dingen ik deed als 19 jarige. Benieuwd? Kijk dan even hier!

Vandaag ga ik met mijn moeder en opa en oma naar Dierenpark Amersfoort. Daar wilde ik al een tijdje heen, dus dat is heel erg leuk! Mijn moeder wilde het eigenlijk als verrassing doen, maar ze weet dat ik niet zo van verrassingen hou (levert veel spanning op) dus ze heeft het me al eerder verteld. :-) Wel zo leuk, want nu kon ik me er alvast op verheugen.

Normaal gesproken zie ik altijd heel erg op tegen mijn verjaardag. Dit jaar was dat ook weer het geval, maar ja, jarig word je toch. Je kunt de dag niet overslaan, hoe graag je het ook wilt. Dat ik dit jaar niet thuis hoef te zijn vind ik wel heel erg fijn. We gaan iets speciaals doen en dat voelt extra jarig. :-)
Ik vier mijn verjaardag verder niet. Eerder heb ik in een blog geschreven dat ik op zag tegen het vieren van mijn verjaardag. Na met mijn moeder te bespreken wat ik wilde, hebben we samen besloten dat het goed was als ik mijn verjaardag niet wilde vieren en daar ben ik heel erg blij om. Het is nog te vroeg om in de ‘spotlight’ te staan op wat voor manier dan ook. Dat vind ik niet fijn en alles rondom het vieren van een verjaardag zou nu extreem veel spanning opleveren.

Op de manier zoals we het nu gaan doen kan ik genieten. Dat is het belangrijkste (, zegt mamma). Daarnaast zijn mijn moeder en opa en oma wel ‘gewoon’ bij me, dus zij hoeven ook niet teleurgesteld te zijn dat ik mijn verjaardag niet vier! Ik vind het heel fijn om ze deze dag bij me in de buurt te hebben.

Wat ik als twintig jarige wil bereiken weet ik niet. Ik wil graag zo veel mogelijk genieten, zo veel mogelijk stappen zetten richting herstel en zo min mogelijk diepe dalen hebben dit jaar. Daar ga ik voor!

Jullie zijn allemaal uitgenodigd voor mijn feestje, hier, op mijn blog! Er is genoeg taart voor iedereen. :-) Enjoy!

Liefs

 

63 thoughts on “20 jarig!

 1. Van harte gefeliciteerd! Maak er een fijne dag van! En ik kan zeggen, als twintigers zijn top jaren ;-). ik word vrijdag 30…. oeps.. oud.

  1. Dankjewel! :-) Dat hoop ik ook! Haha, de dertigerjaren zijn vast ook nog heel fijn! Alvast gefeliciteerd!
   Liefs

 2. Hieperderpiep Hoera!!!!!!
  Gefeliciteed!
  En heel veel plezier in de dierentuin. Het is een hele leuke.
  En ondanks dat je nu 20 bent, je mag de klimroutes gewoon doen hoor :)
  Have fun!

  1. Dankjewel :-)
   Ik was er nog nooit geweest, maar het was zeker heel erg leuk!
   Hahaha, de klimroutes zijn voor 6+ maar geen max. toch??? ;-)
   Liefs!

 3. Van harte gefeliciteerd lieve Kim! Geniet lekker van je dag vandaag, maar dat komt vast goed. Grappig dat je naar de dierentuin in Amersfoort gaat. Ik ben daar dus echt al vijftien jaar niet geweest of zo (en dat terwijl ik er wóón) maar hij schijnt wel heel leuk te zijn.

  1. Dankjewel! Lief van je. :-)
   Hahaha, wat grappig! Ik was er nog nooit geweest maar vond het heel leuk. Ik hou van dierenparken en deze was lekker wat rustiger dan Blijdorp.
   Liefs

 4. Wiehoooooooeeee van harte gefeliciteerd! Maak er een hele fijne, leuke en gezellige dag van! Veel liefs, Stella.

 5. Gefeliciteerd Kim!!! Nou, waar is die taart? Ik moet taart eten hè, volgens de mensen in mijn omgeving. :D

  Veel plezier met het uitje! Tof dat je een manier hebt gevonden om je verjaardag te vieren die voor jou prettig is. En een super mama heb je, dat ze het toch geen verrassing heeft laten zijn.

  1. Dankjewel! :-) Hij is onderweg ;-) Maar je wilde liever pizza toch?

   Ja, ik heb inderdaad een super mamma :)

 6. Gefeliciteerd! En als jij meer van je verjaardag geniet zonder het te vieren is dat prima toch? Jouw verjaardag, jouw feestje! Of juist niet dus :P

  1. Haha, ja hè?
   Dankjewel! Fijn dat je het feestje leuk vindt! Ik vind ’t ook gezellig, zo met z’n allen een taartje eten.
   Liefs

 7. Gefeliciteerd! En dat je je verjaardag niet wilt vieren is helemaal niet zo gek hoor, het is geen verplichting! :-) XX

 8. GEFELICIFLAPSTAART! Hoop dat je een leuke dag in de dierentuin hebt gehad! Super leuk om dat met je opa en oma te doen :)!

 9. Gefelicitaaaartt!! Geniet nog van de laatste stukjes taart op de laatste uurtjes hihi, en als het maar gezellig is toch? Hoe was het in de dierentuin? :))
  X Emma

 10. Ik vier m’n verjaardag ook niet graag, en ieder jaar nog een beetje minder graag. Ik wordt over twee weken 21, en voel me alsof m’n jeugd dan voorbij zal zijn, haha. Ik weet het, ik overdrijf een beetje, maar de grote zorgeloze jaren lijken voor mij toch voorbij te zijn.

  Een hele dikke proficiat, en hopelijk heb je een leuke dag gehad!
  x, Lena

  1. Lijkt me niet fijn als je verjaardag zo voelt! Jammer dat je het niet leuk vindt om jarig te zijn, terwijl het tóch jouw dag zou moeten zijn!
   Bedankt! Ik heb een hele fijne dag gehad.
   Liefs

 11. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag; hopelijk heb je een fijne dag achter de rug! Het is in ieder geval een fijn idee dat jouw wens om je verjaardag niet groots met allerlei toeters en bellen te vieren werd gerespecteerd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: