Close
17 uitdagingen in 2017: 2 in 1!

17 uitdagingen in 2017: 2 in 1!

Volgens mij heb ik er op mijn blog nog niet eerder over verteld, maar in 2017 is het mijn doel om 17, voor mij grote, uitdagingen aan te gaan. Afgelopen vrijdag deed ik er twee in één keer! Benieuwd? Lees snel verder! 

Op het lijstje staan op dit moment nog geen 17 uitdagingen. Ik ben nog aan het nadenken wat ik echt wil, wat haalbaar is en wat ik belangrijk vind. Pas als ik dat weet kan ik mijn lijstje aanvullen. Er staan nu natuurlijk al wel behoorlijk wat dingen op mijn lijstje. Ik zou het allemaal kunnen uitstellen tot december.

Dat is eigenlijk denk ik ook wat ik het liefst zou willen: uitstellen, uitstellen, uitstellen. Maar… van uitstel komt afstel en van uitstellen wordt het waarschijnlijk ook niet veel minder eng. Dus ik besloot wél alvast iets te gaan doen. Dat ik twee dingen in één deed was eigenlijk toeval, maar wel leuk!

Goed, ik zal jullie niet langer in spanning houden. ;-) Ik ben vrijdag alleen naar de bioscoop geweest. Ik ben naar de film Ballerina geweest. Eigenlijk een kinderfilm, maar ik wilde hem ook graag zien, dus dan doe ik dat. Zo. Ha. Het was een ochtendvoorstelling op een doordeweekse dag dus het was heel erg rustig in de zaal (lees: ik zat met 2 anderen in een gigantische zaal, haha).

Het ging eigenlijk wel redelijk goed. Ik had zo nu en dan last van opkomende paniek, soms zette dit door, soms niet, maar ik bleef zitten en heb dan ook de hele film afgekeken. Het scheelde dat het niet zo druk was, anders had ik het een stuk lastiger gevonden. Misschien moet ik ook nog eens naar een voorstelling op een “drukkere” tijd gaan, maar dat is voor later. Nu heb ik dit doel bereikt en dat is goed.

“Maar Kim, je zei toch dat je twee uitdagingen in één keer had gedaan?” Ja. Klopt! Ik ging met de bus naar de stad toe. Met het OV reizen vind ik erg spannend. Vrijdag was het ook nog eens behoorlijk slecht weer dus het was al snel erg druk in de bus. Op het lijstje van uitdagingen staat dat dan best hoog, haha. Maar het is gelukt! Ik was opgelucht toen ik uit mocht stappen. Onderweg appte ik met een vriendin. Maar ik heb het gedaan! Twee uitdagingen in één keer! Joehoe!

Ik probeer trots te zijn op de uitdagingen die ik haal. Nog niet zo makkelijk, want “het is toch normaal dat je dat durft”, maar ik weet ook dat dat het voor mij niet is. Dus voor mij is het wél iets om trots op te zijn. Goed, dat laatste schrijf ik eigenlijk vooral om mezelf ervan te overtuigen, haha.

Is er een uitdaging die jij dit jaar aan wilt gaan?

Liefs

11 thoughts on “17 uitdagingen in 2017: 2 in 1!

 1. Supergoed zeg! Naar de bios in je eentje blijft altijd wel een dingentje. Ik vind het ook erg spannend en inderdaad overdag gaan helpt dan enorm. Vaak zitten er dan nog meer mensen alleen en dan geeft dat alweer een rustiger gevoel. Ik ben benieuwd naar je andere uitdagingen :-)

 2. Super goed Kim!
  Ik ben wel heel benieuwd naar andere van je uitdagingen, wil en kan je daar iets meer over vertellen?

  Liefs Manon H

 3. Knap van je hoor! En goed dat je jezelf ervan probeert te overtuigen dat je trots kan zijn op wat je doet.
  Ik heb sws 2 uitdagingen:
  1. Bij mijn behandelaar weggaan en naar een nieuwe behandelaar gaan
  2. Een nieuwe therapie volgen
  Groetjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: