Close
#100DaysProud

#100DaysProud

Normaal komen blogs altijd om 6.00 online, maar deze moest ik nu toch nog eventjes plaatsen. Ik zag het bij Niorona langskomen en bedacht me dat het misschien wel handig was als ik ook een ‘inleiding’ plaatste voor mijn #100DaysProud! 

Een aantal dagen geleden las ik op de blog Each Scar Has A Story dat zij na haar #100actsofkindsness een nieuwe challenge had bedacht om aan te gaan. Dit keer de #100DaysProud. Met de 100 acts of kindness heb ik niet heel bewust meegedaan. Iedere keer dat ik een post voorbij zag komen was ik wel weer eventjes meer bezig met mijn eigen “random acts of kindness”. Ik vond het fijn om me hier wat meer bewust van te zijn.

Ik heb besloten mee te doen met de 100 Days Proud! Bewust stilstaan bij alle dingen waar ik trots op ben. 100 dagen lang. Elke dag. De ene dag zal het makkelijker zijn dan de andere, maar juist daarom doe ik mee. Elke dag is er wel iets om trots op te zijn. Iets groots, iets kleins, het maakt niet uit. Ik mag trots zijn. Op mezelf, op mijn omgeving, op iets, op alles.

Ik zal net als o.a. Each Scar Has A Story en Niorona  updates plaatsen gedurende de challenge. De eerste komt 8 februari, de tweede 4 maart, de derde 29 maart en de vierde en laatste op 23 april. Als ik het zo opschrijf lijken die 100 dagen eigenlijk helemaal zo lang niet!

Ik ben onwijs benieuwd hoe het zal gaan en wat het voor mij zal betekenen om dit te doen.

Doe je ook mee? Heel graag!

Liefs

15 thoughts on “#100DaysProud

  1. Oehh, mezelf herinneren om iedere dag een foto te maken! Dat is best lastig hoor. Maaaarrr, ik ben geen opgever. Tuurlijk doe ik mee! Ik doe gezellig mee op instagram. We gaan het op zijn minst proberen hoor.

    1. Wat leuk dat jij het op die manier doet! :-) Ik doe het zelf “gewoon” simpeltjes op papier, maar jouw manier is ook echt heel tof! Ik kijk er naar uit! :-) Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: